Podnikateľské prostredie na Slovensku v roku 2016 a výzvy do budúcnosti - Hlušková, Tatiana, 1987-
Zhodnotenie stavu podnikateľského prostredia na Slovensku a súbor opatrení, ktoré by mali zlepšiť podmienky pre podnikateľov a znížiť ich administratívne zaťaženie. Implementácia aktivít, ktoré v rámci svojich kompetencií začalo Ministerstvo hospodárstva SR, a ktorých výsledky budú môcť podnikatelia zaznamenávať postupne počas tohto volebného obdobia.