Potenciál spoločného podnikania spoločností Apple a Tesla Motors - Ďurčák, Matúš
Spoločný produkt Tesla s Applom v oblasti vývoja elektromobilu, ktorý Tesla Motors už predáva a Apple ho ešte len vyvíja. Dôvody podnikovej kombinácie a oblasti, v ktorej sa spoločnosti špecializujú a vedeli by si navzájom pomôcť.