Logistická data v ohrožení - Kotora, Bohumír
Nárast cloudových riešení, väčšie využívanie mobilných prístupov, riziko vypadnutia elektrickej alebo internetovej siete, zvyšujúci sa počet kyberútokov - hlavné problémy, ktoré zamestnávajú odborníkov na zebezpečenie informačných technológií a prenos dát v dodávateľských reťazcoch. Bezpečnostné riziká tipické pre logistiku a zdieľanie informácií v dodávateľských reťazcoch. Koncentrované dáta - primárny cieľ útokov. Kontrolovaný prístup pracovníkov k dôležitým informáciám.