Biomateriály v obalové technice IV: další druhy obalů - Vítek, Miloslav
Biodegradovateľné materiály - z násávanej papieroviny na balenie vajec, obaly na pestovanie sadeníc, tkané a pletené textilné vrecia s využitím v poľnohospodárstve. Obaly na báze odpadových materiálov. Fixačné prvky z bioplastov. Vodné riasy ako materiál. Fixácia z papieru.