Leading across cultures with cultural and emotional intelligence - Bláhová, Mária
Efektívne vedenie závisí v globalizovanom interkultúrnom svete od racionálnej (logickej), emocionálnej a kultúrnej inteligencie. Model kultúrnej inteligencie pre manažérov. Emocionálna inteligencia v modernom vedení/manažmente. Zručnosti kultúrnej a emocionálnej inteligencie.