Tax evasion in selected EU countries - Rabatinová, Marcela, 1977-
Odhad úniku dane z pridanej hodnoty v EÚ - podľa špecifických skupín krajín: severná Európa, západná Európa, južná Európa, centrálna Európa, baltský región, Vyšehradská štvorka.