Ochrana prírody na príklade Slovenska a Srbska - Miklósová, Viktória
Ochrana prírody a krajiny na Slovensku. Prehľad chránených území ku koncu roku 2015. Ochrana prírody v Srbsku. Špeciálna prírodná rezervácia Obedská bara. Implementácia princípov ochrany prírody EÚ do systému ochrany prírody v štátoch EÚ.