Veřejný dluh v ekonomice a hospodářske politice - Mertl, Jan
Problematika verejného dlhu a súvislosti s poslednou ekonomickou krízou. Extenzívna hospodárska politika zameraná na makroekonomickú stabilitu a súvislosti s navýšením verejného dlhu. Fiškálna politika, spôsob vývoja a riešenia verejného dlhu.