Úvěruschopnost klienta máme pod kontrolou! - Sobková, Martina
Posúdenie ekonomickej situácie a spoľahlivosti klienta. Dôkladné hodnotenie, takzvaný credit scoring je hodnotenie schopnosti klienta dlhodobo splácať svoj úver. Kontrola informácii s bankovými úverovými registrami.