Velké banky si uvědomují, že s námi musí počítat - Houdek, Tomáš
Rozhovor s Jánom Franekom, vedúcim softvérovej divízie Fio banky, o nových trendoch v bankovníctve, bezpoplatkovej stratégii, implementácii smernice PSD2 a konkurencii na bankovom trhu.