Transfer evaluation in terms of taxation of incomes - Simonidesová, Jana, 1968-
Posúdenie praktickej aplikácie transferového oceňovania založené na teoretických znalostiach tohto problému v podmienkach nadnárodných spoločností, vrátane určovania transferových cien.