Z historie centrálních bank nejmenších států Evropy - Kalabis, Zbyněk
Pokračovanie článku o histórii centrálnych bánk, tentoraz z dejín najmenších štátov Európy, ako je Lichtenštajnské kráľovstvo, Luxemburské veľkovojvodstvo, Republika San Marino, Vatikán, Monacké kniežatstvo a Kniežactvo Andorra.