The graduates of Slovak universities with economic specialization in the labor market - Stričík, Michal, 1969-
Nezamestnanosť absolventov vysokých škôl s ekonomickým zameraním na trhu práce. Požiadavky na absolventov. Nevyhnutnosť spolupráce pracovného trhu a univerzít.