Globalizácia a nové čínske výzvy svetovému hospodárstvu - Baláž, Peter
Dynamický hospodársky rast Ázie. Produkcia a odbyt vysokých technológií, ich expanzia v Ázii na úkor USA, EÚ a Japonska. Investície Číny do vedy, výskumu a vzdelávania. Podiel exportu vysokých technológií z vybraných krajín na ich celkovom exporte. Výzvy svetovému hospodárstvu.