Daňové aspekty predaja obchodného podielu v kontexte zachovania majetkovej podstaty podnikateľského subjektu - Benko, Ján
Analýza a porovnanie podmienok zdanenia predaja obchodného podielu v Slovenskej republike a Českej republike. Alternatívny prístup zdaňovania predaja obchodných podielov v Slovenskej republike, ktorého dôsledkom by bolo zvýšenie miery zachovania majetkovej podstaty podnikateľského subjektu.