Transferové oceňovanie pri transfere duševného vlastníctva - Kardoš, Peter
5 kľúčových skupín duševného vlastníctva. Kanály na uskutočnenie transferu duševného vlastníctva. Transferové oceňovanie - podstata a dôvody. Vzor typickej transakcie transferového oceňovania. Princíp nezávislých trhových cien a porovnateľnosť. Metódy pre stanovenie transferových cien duševného vlastníctva.