Majetková podstata neziskových účtovných jednotiek - Kordošová, Alena, 1970-
Analýza štruktúry vlastných zdrojov a majetku jednotlivých druhov neziskových účtovných jednotiek s poukázaním na osobitosti majetkovej podstaty neziskových účtovných jednotiek v porovnaní s majetkovou podstatou ostatných účtovných jednotiek.