Vplyv vykazovania trvalo udržateľného rozvoja na majetkovú podstatu podniku - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Vplyv zavedenia jednotlivých štandardov na majetkovú podstatu podniku v širšom kontexte s dôrazom na identifikáciu faktorov zvyšovania výkonnosti a význam vykazovania spoločenskej zodpovednosti ako informačnej základne pre manažment a investora.