Vybrané indikátory stavu majetkovej podstaty vykazované v účtovnej závierke ako súčasti výročnej správy - Lovciová, Kornélia, 1983-
Indikátory zmeny majetkovej podstaty vykázané v účtovnej závierke ako súčasti výročnej správy. Interpretácia uvedených indikátorov prostredníctvom ukazovateľov finančnej analýzy s posúdením, či bola zachovaná majetková podstata podniku na vzorke výrobných podnikov v SR.