Čistý pracovný kapitál ako indikátor zmeny majetkovej podstaty - Oriskóová, Denisa
Problematika majetkovej podstaty z hľadiska majetku ako prostriedku na zabezpečenie činnosti účtovnej jednotky. Analýzy zmeny čistého pracovného kapitálu a finančného zachovania majetkovej podstaty pomocou jej indikátorov.