Finančná gramotnosť spotrebiteľa na poistnom trhu - Majtánová, Anna
Finančné vzdelávanie spotrebiteľov. Finančná gramotnosť na poistnom trhu. Výsledky dotazníkového prieskumu finančnej gramotnosti spotrebiteľa na poistnom trhu. Na zvýšenie finančnej gramotnosti autorky odporúčajú aktivizáciu starších občanov, zvyšovanie úrovne finančného vzdelávania na školách a najmä dostupnosť kvalitného finančného poradenstva pre klientov.