Process-based versus functional management - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Riadenie podniku orientované na procesy ako trend globálnej ekonomiky v novom miléniu. Posun od funkčného manažmentu k procesnému. Definícia pojmu procesný manažment (process-based management, PBM, predtým re-inžiniering). Základné zložky manažmentu procesov. Proces, jeho základná schéma, mapa procesov. Ilustratívny príklad prechodu podniku od funkčného k procesnému riadeniu (košická pobočka UniCredit Bank).