Veľké vidiecke obce na Slovensku - vybrané charakteristiky plodnosti na začiatku 21. storočia - Drinka, René
Veľkostná štruktúra vidieckych obcí v SR a rozmiestnenie obyvateľov v nich (2010). Vybrané súvislosti plodnosti vo veľkých vidieckych obciach SR. Úhrnná miera plodnosti v sledovanom období. Časovanie plodnosti - priemerný vek matky. Mimomanželská plodnosť.