<The> Structure of Slovak railway network - Coroničová Hurajová, Jana, 1986-
Štúdium komplexných sietí je nová, ale veľmi atraktívna oblasť výskumu. Analýza komplexných sietí a vlastnosti štruktúry systémov rôznych odborov, ako je letecká a železničná doprava, ekonomika, genetika alebo logistika.