Práca v zahraničí - Litva - Pangrácová, Miroslava
Hľadanie práce v Litve. Možnosti ubytovania. Pracovné podmienky a podnikanie. Makroekonomické ukazovatele Litvy v rokoch 2009-2015. Dane a odvody zo mzdy. Životné náklady. Sociálne zabezpečenie.