Unemployment as factor of international migration - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Príčiny dlhodobej nezamestnanosti na Slovensku a jej dopad na ekonomiku a migráciu za prácou do zahraničia. Vývoj nezamestnanosti na Slovensku a v EÚ (2003-2014). Vývoj reálneho HDP a miera nezamestnanosti na Slovensku (2003-2014).