Úroveň manažérskych kompetencií v systéme performace v slovenskej dopravnej spoločnosti - Mikešová, Silvia
Kompetenčný prístup a jeho využitie v kontexte riadenia výkonnosti. Analýza úrovne manažérskych kompetencií v slovenskej dopravnej spoločnosti a konkrétne odporučenia a kroky vedúce k zlepšeniu zistenej úrovne.