<The> Consequences of essential contract-violation and non-essential contract-violation in the case of debtor-default to meet commitments - Kmeťová, Oľga, 1959-
Obchodný zákonník rozlišuje podstatné a nepodstatné porušenie zmluvy a kombinuje ju s rôznymi právnymi dôsledkami. Proces odstúpenia splnenia záväzkov, s ktorými je dlžník v omeškaní a možnosti odstúpenia od zmluvy pred jej platnosťou. Vplyv a dôsledky porušenia účinku zmluvy.