Odvody poistného od 1. januára 2017 - Gášpárová, Eva
Odvody poistného na sociálne poistenie podľa zákona č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení. Poistné na povinné sociálne poistenie zamestnanca a zamestnávateľa. Poistné na povinné sociálne poistenie samostatne zárobkovo činnej osoby (SZČO). Poistné na dobrovoľné sociálne poistenie. Poistné na sociálne poistenie, ktoré platí štát a Sociálna poisťovňa. Odvody poistného na zdravotné poistenie podľa zákona č. 580/2004 Z. z. o zdravotnom poistení.