Ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti a hlásenie o vyúčtovaní dane za rok 2016 - Gášpárová, Eva
Žiadosť o vykonanie ročného zúčtovania preddavkov na daň. Veličiny, ktoré zamestnávateľ zohľadní pri vykonaní ročného zúčtovania. Vykonanie ročného zúčtovania preddavkov na daň a vyrovnanie vzniknutého preplatku alebo nedoplatku. Poukázanie 2 percent alebo 3 percent zaplatenej dane. Hlásenie o vyúčtovaní dane a o úhrne príjmov zo závislej činnosti za rok 2016.