Possibilities of studying tourism at Slovak universities - Mišúnová, Ema
Príspevok analyzuje ponuku možností vzdelávania v cestovnom ruchu na univerzitách v slovenských mestách. Počet absolventov bakalárskeho a magisterského štúdia v cestovnom ruchu. Ukazuje sa nevyhnutnosť užšieho spojenia medzi univerzitným vzdelávaním a praxou v podnikoch cestovného ruchu.