Employee education system in the enterprise - Nižníková, Zuzana, 1986-
Problematika vzdelávania v poisťovníctve je charakterizovaná návratom k súťažným podmienkam na poistnom trhu. Zlepšenie poisťovacích služieb si vyžaduje adaptáciu na nové pracovné prostredie a pracovné podmienky.