Stres ako psychologické riziko na pracovisku - Živčicová, Eva
Vymedzenie základného pojmového aparátu - stress, stressor, salutor, coping. Vybrané stresory v pracovnom prostredí. Prejavy stresu v oblasti fyziologickej a emocionálnej.