Understanding of corporate social responsibility in large companies in Slovakia within the context of a sustainable development - Pakšiová, Renáta, 1974-
Analýza výsledkov dotazníkového prieskumu adresovaného veľkým spoločnostiam v SR, zameranej na chápanie a postoj k spoločenskej zodpovednosti podnikov. Výsledky potvrdzujú očakávania, že podnikatelia majú selektívny postoj k sociálnej zodpovednosti v závislosti od ich preferencií.