From sectors to regions – assessment of competitiveness support of firms from structural funds - Šipikal, Miroslav, 1976-
Zhodnotenie rozdielnej pomoci EÚ v oblasti konkurencieschopnosti pre rôzne odvetvia a regióny v ČR a SR, vzájomné porovnanie a výsledky.