Agrarian import ban and its impact on the Russian and European Union agrarian trade performance - Smutka, Luboš
Dovozné embargo v poľnohospodárstve a jeho dopad na poľnohospodársky obchod Ruska a Európskej únie. Príčiny zavedenia embarga a jeho dopad na konkurencieschopnosť.