Evaluation of the functioning system of the social and solidarity economy in Slovakia - Dubcová, Gabriela, 1968-
Špecifikácia určujúcich podmienok pre efektívne činnosti sociálneho a solidárneho hospodárstva (SSH). Analýza a opis úloh subjektov SSH. Vyhodnotenie atribútov podpornej verejnej politiky pre činnosti SSH. Zostavenie dotazníka pre zistenie fungovania vybraných subjektov SSH na Slovensku. Porovnanie získaných informácií so zainteresovanými stranami na základe ich skúseností. Vyhodnotenie a odporúčania pre vedu, teóriu, legislatívu a prax.