Selection of term deposit in Slovak Republic according to predefined criteria using the topsis method - Stašková, Slavomíra, 1989-
Termínované vklady v Slovenskej republike ako tradičné formy zhodnotenia voľných finančných prostriedkov. Kritériá a faktory pri výbere a nastavení termínovaného vkladu, ktorý bol základom pre jeho vyhodnotenie a porovnanie.