Professional competencies of social workers in the context of increasing efficiency in the educational sector - Szaryszová, Petra, 1984-
S rozvojom spoločnosti sa začal zvyšovať výskyt sociálno-negatívnych javov, ktoré sú v súčasnej dobe riešené prostredníctvom sociálnej práce. Vzhľadom na zmeny, ktoré nastali prešlo značným vývojom aj povolanie sociálneho pracovníka. Sociálni pracovníci vo svojej každodennej praxi reagujú na rôzne situácie a problémy. Zvyšujúce sa požiadavky na výkon tejto profesie v súčasnosti. Osobnosť a profesionalita sociálnych pracovníkov.