<The> Accounting regulation: comparative analysis of some aspects of Serbian, Slovakian and Czech accounting regime - Pavlovič, Vladan
Zavádzanie novej účtovnej regulácie v Srbsku. Porovnanie s účtovnými pravidlami a reguláciou v Česku a na Slovensku. Implementácia IAS/IFRS v Srbsku, v Česku a na Slovensku.