Domácka práca a telepráca výhoda či nevýhoda? - Hrtánek, Ladislav
Domácka práca, telepráca - špecifický výkon závislej práce - podľa Zákonníka práce. Rozdiel medzi nimi, aké povinnosti vyplývajú pre zamestnávateľa a pre zamestnanca. Má zamestnanec nároka na príplatky za nadčasy?