Význam spätnej väzby ako nástroja zefektívnenia výučby odborného anglického jazyka - Pašková, Hana
Ovládanie anglického jazyka ako nevyhnutná súčasť uplatnenia sa v zamestnaní. Význam spätnej väzby pri výučbe odborného anglického jazyka. Výsledky dotazníkového výskumu medzi študentmi Ekonomickej univerzity v Bratislave.