Neverbálna komunikácia - Kurdelová, Ľubica
Neverbálna komunikácia je zložitá kombinácia rôznych foriem chovania, ktoré vytvárajú zdroj informácií použitých inými ľuďmi, aby pochopili zmysel správ, ktoré sú prezentované. Neverbálne správanie je často významným zdrojom informácií v rámci osobnej komunikácie. Typy neverbálnej komunikácie.