Verifying of conditional convergence in chosen countries of South East Asia - Blaško, Michaela
Absolútna konvergencia, podmienená konvergencia. Overovanie podmienenej konvergencie vo vybraných krajinách juhovýchodnej Ázie (Kambodža, Indonézia, Laos, Malajzia, Filipíny, Singapur, Timor, Thajsko, Vietnam).