Aspects of Linguistic Economy - Kapráliková, Ivana, 1974-
Problematika jazykových procesov skracovania a základné princípy jazykovej ekonomiky, Zipfov princíp minimálneho úsilia. Základné slovotvorné procesy skracovania.