Pracovný pomer na určitú dobu - Tichý, Miroslav
Pracovný pomer sa zakladá písomnou pracovnou zmluvou, čo všetko má byť jej obsahom. Pracovný pomer na určitú dobu. Zmena pracovného pomeru na určitú dobu na pracovný pomer na neurčitý čas. Ukončenie pracovného pomeru uzatvoreného na určitú dobu.