Zákon o dani z príjmov, zásadné zmeny pre rok 2017 - Mintál, Ján
Zmeny v transferovom oceňovaní. Nový pojem "kontrolovaná transakcia" nahradil pojem "vzájomný obchodný vzťah". Zmeny v zdaňovaní podielov na zisku. Osobitný základ dane a sadzby dane z príjmov. Zrušenie daňových licencií od roku 2018.