Náhrada príjmu pri dočasnej pracovnej neschopnosti zamestnanca - Mrukviová Tomiová, Sandra
V čase, kedy je zamestnanec uznaný za dočasne pracovne neschopného, mu patrí náhrada príjmu poskytovaná zamestnávateľom alebo nemocenská dávka poskytovaná Sociálnou poisťovňou. Kedy zamestnanec nemá nárok na náhradu príjmu, aká je výška náhrady.