Incremental innovation, performance and financing as key elements in logistic control of construction company - Sorokač, Adam
Identifikácia spôsobu, ktorý môže zvýšiť efektivitu logistického informačného systému stavebnej logistiky ako výrobného procesu v stavebníctve pri minimálnych vstupných nákladoch prostredníctvom inovácií. Opis zostavenia interdisciplinárneho inkrementálneho inovačného modelu (Model 31), jeho prvkov a simulácia.