Daňové priznanie k dani z príjmov právnickej osoby za rok 2016 - Vanková, Lucia
Daňové priznanie k dani z príjmov právnickej osoby za zdaňovacie obdobie roka 2016 sa podáva na tlačive platnom pre rok 2015 č. MF/017084/2015-721. Vzor DP bol ustanovený opatrením MF SR č. MF/16772/2015-721 v znení opatrenia č. MF/15394/2016-721 a je uverejnený vo Finančnom spravodajcovi č. 10/2015, ktorý je sprístupnený v elektronickej podobe na webovom sídle MF SR. DP sa podáva daňovému úradu v jednom exemplári. Ilustračné príklady.